Antena Căutare

Marea Britanie: Medicii, incapabili sa observe o tumora uriasa!

O pensionara din Marea Britanie spune ca a fost "privata de sansa la viata" dupa ce doctorii NU i-au detectat o tumora de 6 kilograme, scrie Daily Mail. Joan Hampson, in varsta de 78 de ani, a fost adusa la spitalul Basildon din Essex cu simptome de diaree. Aceasta pierduse aproape 13 kilograme in greutate, dar ceea ce trebuia sa atraga atentia era abdomenul sau supradiminensionat, ce arata precum abdomenul unei femei insarcinate.

Spitalul a desfasurat mai multe teste, dar nu a efectuat o scanare cu ultrasunete, iar astfel tumora de aproape 6 kilograme nu a fost detectata la timp.

Fiica sa, Karen, era insa foarte sigura ca ceva nu este in ordine cu mama sa, asa ca a dus-o la spitalul din Romford, Essex, unde lucreaza de altfel ca asistenta.

Cand medicii de acolo au verificat-o la aparatul cu ultrasunete, la 8 saptamani de la vechiul control, au descoperit tumora.

Doamnei Hampson i s-a spus ca tumora este insa prea mare pentru a fi indepartata si ar putea fi doar tratata paliativ, fara aparitia riscului de cancer.

Aceasta urmeaza in prezent un nou set de tratamente de chimioterapie dupa ce prima runda nu a avut nici un efect.

"De ce nu au investigat cum trebuie la Basildon? Cred ca este din cauza banilor. Nu voiau sa plateasca pentru scanare"
, spune femeia.

"Le-am spus despre kilogramele pierdute si despre stomacul meu supradimensionat. Ar fi trebuit sa isi dea seama. Au incercat sa puna o tija in gatul meu pentru a vedea in stomac, a fost foarte dureros. Probabil atingea tumora, dar tot nu si-au dat seama", a mai spus aceasta.


Somerii, obligati la munca voluntara 30 de ore pe saptamana!... VIDEO! Spectacol de lumini de Craciun la Paris...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x