Antena Căutare

Marea Britanie: Milioane de adulti, mai slabi la matematica decat un copil de noua ani

Unu dintre patru adulti din Marea Britanie are „probleme” cu matematica si se chinuie la calcule elementare, se arata intr-un studiu recent. Raportul, adus in discutie de publicatia The Telegraph, concluzioneaza ca cel putin opt milioane de adulti din Regat intampina dificultati la adunare si scadere.

Marea Britanie: Milioane de adulti, mai slabi la matematica decat un copil de noua ani
| Hepta

Marea Britanie, o tara cu un sistem de invatamant foarte performant, pare a avea probleme acolo unde nu te astepti – la calculele elementare. Iar asta pentru ca un studiu efectuat recent a evidentiat faptul ca 25% dintre persoanele cu varste intre 15 si 65 de ani au cunostinte intr-ale matematicii la nivelul unui copil de noua ani. Sau chiar mai mic.

Cele mai mari probleme sunt, culmea, in Londra. Desi oficialii din cabinetul britanic sustin ca s-au inregistrat progrese, multi indivizi raman la un nivel de educatie mult sub medie. Acum, responsabilii din domeniul invatamantului incurajeaza adultii sa participe la programele speciale finantate de stat.

Aparent, situatia este in stransa legatura cu politica de imigratie din ultimii ani. Ultimul recensamant arata ca albii nu mai sunt majoritari in capitala Marii Britanii. o premiera in istoria metropolei. Mai multe detalii, AICI!

Mosule, ce tanar vrei sa te simti! Noua iubita a lui Berlusconi este cu aproape 50 de ani mai tanara... UPDATE! Atac armat intr-o scoala din SUA! 27 de morti, intre care 20 sunt copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x