Antena Căutare

Marea Britanie: Pacienta amenintata cu un cutit in spital pentru ca nu-si lua pastilele

O asistenta britanica risca sa-si piarda slujba dupa ce si-a amenintat o pacienta cu injunghierea daca nu-si va lua pastilele, potrivit Daily Mail.

Lynette Freeth, o asistenta in varsta de 32 de ani din Marea Britanie, a fost vazuta de colegi amenintandu-si pacientii in sectia de geriatrie a spitalului din Wakefield, West Yorkshire.

Aceasta a jignit-o pe una dintre pacientele ei, ce suferea de Alzheimer folosind apelativul de "vaca batrana si proasta", apoi a apucat-o incheietura mainii si a trantit-o in pat, conform informatiilor din consiliul spitalului.

Asistenta a mai pedepsit-o pe o pacienta de 76 de ani, legand-o de un scaun, dupa ce aceasta a refuzat sa-si ia pastilele. Colegii au auzit-o pe asistenta cand a amenintat-o pe pacienta: "Ia pastilele astea, daca nu o sa te injunghii".

Freeth a primit doua condamnari pentru violenta si o sentinta cu inchisoarea cu suspendare pentru 18 luni si 200 de ore de munca in folosul comunitatii.

Surse din interiorul spitalului mai vorbesc si despre un alt episod din 2008 in care asistenta a lovit un pacient mai in varsta, o alta asistenta sustinand chiar ca aceasta sufera de dementa.

Foto: express.co.uk

"Top 10" cele mai bune universitati din lume: Cambridge, pe primul loc... Cutremur de 6,7 in Insula Sumatra: doua persoane au murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x