Antena Căutare

Marea Britanie: Romanii castiga 30 de milioane de lire anual din fraude cu carduri

Peste 90% dintre fraudele comise la bancomatele din Marea Britanie sunt infaptuite de romani, relateaza Daily Mail.

In primele trei luni ale anului trecut, politistii britanici au identificat 120 de romani care se ocupau cu clonarea de carduri. Politia din Marea Britanie estimeaza ca romanii au obtinut 30 de milioane de lire din aceasta activitate ilegala.

Cei mai multi dintre cei identificati provin din Bacau sau din localitatile din apropiere. Oamenii legii din regat au descoperit si ca odata ce se intorc in tara, romanii folosesc banii furati pentru a-si construi case de lux si a-si cumpara autoturisme scumpe. De asemenea, infractorii sunt caracterizati ca fiind foarte lacomi.

Adu Bunu, care a fost condamnat la inchisoare in 2008 pentru ca a clonat peste 2.000 de carduri, este doar un exemplu. Barbatul nu ii dadea copilului sa se joace cu jucarii, ci cu teancuri de bani furati.

Oamenii legii avertizeaza ca, in prezent, peste 1.000 de bande infractori romani ii pun in pericol pe britanicii care detin carduri bancare. De asemenea, politistii cred ca romanii isi vor intensifica activitatea de fraudare in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra.

Foto: hepta.ro/Ross Parry Syndication

VIDEO! Proteste violente de Ziua Independentei in Grecia... Numarul statelor care aplica pedeapsa cu moartea a scazut la 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x