Antena Căutare

Marea Britanie: Un fost magnat da politia in judecata dupa a fost arestat din greseala

Controversatul om de afaceri Asil Nadir, fost actionar majoritar al consortiului Polly Peck, a dat politia britanica in judecata dupa ce a fost arestat din greseala, pe motiv ca nu a respectat termenii eliberarii sale pe cautiune, impusi intr-un proces de frauda, informeaza TheIndependent.com.

Renumitul magnat Asil Nadir a inaintat o actiune impotriva politiei britanice, dupa ce a fost arestat preventiv, sambata, pe motiv ca ar fi incalcat termenii eliberarii sale pe cautiune, intr-un proces in care este acuzat de devalizarea propriei afaceri.

Fostul om de afaceri multimilionar, in varsta de 69 de ani, care a petrecut ani de zile in nordul Ciprului inainte de revenirea sa in Anglia, unde a si fost pus sub acuzare pentru devalizarea consortiului Polly Peck, cu suma de 34 de milioane de lire sterline, a fost arestat si interogat in legatura cu presupuse incalcari ale ordinelor de restrictie impuse de un judecator la eliberarea sa pe cautiune, mai noteaza sursa citata.

Industriasul a fost eliberat de la sectia de politie Charing Cros, din Londra, dupa ce membrii familiei sale au adus imagini video ce dovedeau ca acuzatiile politistilor nu sunt adevarate.

Sambata seara, Asil Nadir a declarat, potrivit sursei citate, ca politia si-a cerut scuze pentru eroarea produsa.

Foto: theaustralian.com.au

SUA: Somaj de 10% din cauza miliardelor cheltuite pentru salvarea bancilor... Spania: Agentiile de turism au pierdut 250 milioane euro din cauza grevei controlorilor de trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x