Antena Căutare

Marea Neagră a devenit coșul de gunoi pentru statele din Est! Au ajuns să plutească sute de obiecte din plastic

Marea Neagră a ajuns cea mai poluată mare din Europa. Britanicii atrag atenţia că Marea Neagră a ajuns precum o ghenă pentru statele din Est care deversează fără probleme deşeurile în apă, potrivit unui reportaj BBC.

Marea Neagră a devenit coșul de gunoi pentru statele din Est! Au ajuns să plutească sute de obiecte din plastic Galerie
Gunoi in mare

Ucrainenii au fost deja avertizaţi să evite scăldatul în Marea Neagră din cauza substanţelor toxice însă mulți refuză să înțelegă acest aspect și își pun viața în pericol.

Pe Marea Neagră au ajuns să plutească sute de obiecte, majoritatea din plastic. Cercetătorii cred că marea a fost afectată în profunzime.

Mare Neagră este situată între Europa și Asia, având ca state riverane Rusia, Ucraina, România, Bulgaria, Turcia și Georgia. Se întinde pe o suprafață de 423.488 km². Cel mai adânc punct se află la 2211 m sub nivelul mării în apropiere de Ialta. Mareele sunt în general de mică amplitudine (circa 12 cm).

FOTO/ Fotografia postată de Donald Trump pe Twitter a stârnit mii de reacții! “Nu s-a mai văzut niciodată un tors ca ace... Bilanţul catastrofei din Albania creşte la 40 de morţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x