Antena Căutare

Marian Lupu: “In cadrul noii coalitii PDM va pune conditii transante”

Partidul Democrat va fi mult mai transant in a pune anumite conditii colegilor din coalitie. Declaratia a fost facuta de catre presedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu

Lupu a reiterat ca formatiunea pe care o reprezita este gata pentru dialog cu toate partidele politice care au acces in Parlament. "Usile sunt deschise pentru toate partidele care au intrat in Parlament. Sunt posibile si unele formule mai largi. Intr-o coalitie larga intra toate partidele care au accedat in Parlament", a accentuat acesta, mentionand ca de aceasta data se pune altfel intrebarea. "Cine ramane cu noi, nu cu cine mergem noi", a precizat liderul democratilor.

Marian Lupu a mai spus ca nu era la curent de intalnirea de maine a celor trei lideri, anuntata de Filat si ca nu a fost contactat de catre Vlad Filat. "Asemenea lucruri nu se fac in pripa, cu capul in nori", a zis acesta.

Conform rezultatelor partiale ale alegerilor din Republica Moldova, Partidul Comunistilor a obtinut cele mai mai multe mandate fara a avea majoritate absoluta.

Sursa: unimedia.md

WikiLeaks: 11 septembrie al diplomatiei mondiale... Liderul PLDM, Vlad Filat, refuza orice asociere cu Partidul Comunistilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x