Antena Căutare

Marine Le Pen îşi anunţă candidatura la preşedinţia Franţei în 2022

Preşedinta Rassemblement national (RN, extremă dreapta) Marine Le Pen şi-a confirmat joi, la Nanterre, cu ocazia urărilor de început de an adresate presei, candidatura în alegerile prezidenţiale din 2022, relatează Le Figaro.

”Decizia mea a fost reflectată, dar e luată”, a declarat cea care intenţionează să candideze a treia oară la rând la preşedinţie.

”Pregătesc (alegerile) prezidenţiale”, a anunţat ea, ”fără să prejudiciez, cu toate acestea, o decizie care aparţine Congresului” formaţiunii sale.

”Emmanuel Macron şi-a lansat el însuşi campania prezidenţială şi nu am să-l las să fugă singur”, a avertizat ea.

Preşedinta RN (fostul Front Naţional, FN), se pregăteşte să candideze a treia oară consecutiv.

Întrebată despre ultima sa campanie, ea a răspuns că ”(în cazul în care voi fi aleasă) va trebui să mă prezint în vederea realegerii”.

Sursa : news.ro

O super-bunică de 72 de ani s-a luptat pe stradă cu un hoț de 23 de ani, pentru o bicicletă furată! „Trebuie să îi fie r... Haftar, pregătit să respecte armistiţiul în Libia şi să participe la Conferinţa Internaţională de la Berlin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x