Antena Căutare

Mark Sutton, parasutistul de la Jocurile Olimpice de la Londra, a murit

Mark Sutton, parasutistul care i-a dat viata agentului secret James Bond la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, a murit in urma unui accident in Alpi, scrie presa britanica.

Accidentul s-a produs miercuri, in timpul unui eveniment de parasutism, la care Sutton participa impreuna cu alti 19 colegi, in localitatea Martigny din Elvetia. El a sarit dintr-un elicoper, dar s-a lovit de o stanca.

Politia elvetiana ancheteaza circumstantele mortii lui Sutton, dar se crede ca parasutistul, in varsta de 42 de ani, a murit in urma impactului, dupa ce a sarit de la 3.300 de metri altitudine.

Mark Sutton a participat la unul dintre cele mai spectaculoase momente din deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, ce au avut loc vara trecuta. Acesta l-a dublat pe actorul britanic, Daniel Craig, in rolul sau de agent 007, si a sarit cu parasuta de pe stadionul olimpic.

Fratii Musulmani instiga la violenta in continuare! Cel putin 600 de oameni si-au pierdut viata saptamana aceasta... Principesa Irina va fi judecata in libertate, pentru 12 capete de acuzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x