Antena Căutare

Mark Zuckerberg combate coronavirusul prin reclame gratuite pe Facebook. „Milioane în plus în credite de publicitate”

Fondatorul rețelei de socializare a promis Organizației Mondiale a Sănătății spațiu publicitar gratuit pentru mesaje iar rețeua va limita fake-news-uri și informațiile neverificate despre noua amenințare globală.

Mark Zuckerberg combate coronavirusul prin reclame gratuite pe Facebook. „Milioane în plus în credite de publicitate” Galerie
Mark Zuckerberg | Hepta

„Oferim OMS cât de multe anunţuri gratuite sunt necesare pentru răspunsul lor la coronavirus, alături de alte tipuri de asistenţă”, a spus Zuckerberg într-un mesaj publicat pe Facebook, potrivit Reuters și Agerpres.

„Utilizatorilor care caută pe Facebook mesaje despre virus li se va afişa un mesaj „pop-up” care îi direcţionează către OMS sau autoritatea sanitară locală, de unde vor putea primi cele mai noi informaţii”, a explicat CEO Facebook.

Mark Zuckerberg combate coronavirusul prin reclame gratuite pe Facebook. „Milioane în plus în credite de publicitate”

Facebook va elimina informaţiile false şi teoriile conspiraţiei semnalate de organizaţiile importante din domeniul sănătăţii pentru a ajuta la combaterea dezinformării pe tema coronavirusului.

Schimbări majore la Facebook, anunțate de Zuckerberg! „Voi supăra o mulțime de oameni! Încercăm ceva diferit”

Zuckerberg a spus că Facebook va colabora cu experţi mondiali în domeniul sănătăţii şi va oferi asistenţă şi „milioane în plus în credite de publicitate” altor organizaţii, potrivit Reuters.

În februarie, compania a anunţat într-un comunicat că a interzis reclamele la „produsele care se referă la coronavirus în moduri menite să creeze panică sau care dau de înţeles că produsele lor garantează un tratament sau previne, astfel ca oamenii să îl contracteze”.

Facebook a precizat totodată că va continua să lucreze pentru „a limita răspândirea dezinformării şi de conţinut dăunător despre virus”, iar în acelaşi timp îi va conecta pe utilizatorii săi la informaţiile comunicate de „organizaţiile de specialitate din sănătate”.

Boala, despre care se crede că a apărut în oraşul chinez Wuhan, s-a răspândit în întreaga lume şi a infectat aproape 93.000 de oameni la nivel mondial.

Strategia Facebook de luptă împotriva coronavirusului a fost aplicată și de alte rețele sociale.

Căutările pe Pinterest pentru „coronavirus” îi conduc pe utilizatori către un mesaj de atenţionare privind „dezinformările medicale dăunătoare”, în timp ce OMS a lansat săptămâna trecută un cont pe aplicaţia video TikTok.

Cum va arăta lumea în 2030. Previziunile făcute de Mark Zuckerberg: "Ne vom simți lânga o persoană, chiar dacă ea se află departe"

A căzut cu mașina în râu, la zece minute după ce și-a luat permisul auto. Șoferul avea mâinile ocupate: „Felicitări! De ... Biden, din nou favorit, se instalează într-un duel îndelungat cu Sanders...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x