Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mărturii cutremurătoare după atacul din Franța! Imagini tulburătoare! „A murit după ce și-a salvat soția de o lovitură de cuțit! A încasat-o în locul ei!” - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 56 de ani care a murit, vineri, în urma atacului din Franța, și-a protejat soția, încasând lovitura de cuțit în locul ei, conform unei mărturii tulburătoare.  

Captură video.

Potrivit martorilor, atacatorul din Franța a strigat „Allahu Akbar” înainte de a înjunghia oameni în parcul Hautes-Bruyères din Villejuif, vineri, în jurul orei locale 14.00.

Potrivit poliției, atacatorul a părut să poarte o vestă cu exploziv. A fost împușcat mortal la locul atacului.

Primarul orașului Villejuif, Franck Le Bohellec, a povestit pentru Le Parisien că bîrbatul care a murit în urma atacului avea 56 de ani. „Se plim ba cu soția lui când s-a apropiat atacatorul. A vrut să își protejeze soția și a încasat lovitura de cuțit în locul ei”, a spus edilul.

Alte două persoane au fost duse de urgență la spitalul Kremlin-Bicêtre, în stare critică.

Nu se știe cu exactitate numărul persoanelor atacate. „Câțiva oameni pe care i-a întâlnit atacatorul au reușit să evite loviturile”, a spus un procuror.

În imagini filmat la locul atacului se vede cum polițiștii l-au îmăușcat pe atacator, care s-a prăbușit în mijlocul drumului.

Nu a fost stabilit motivulș pentru care bărbatul a înjunghiat oameni pe stradă și se pare că victimele lui au fost alese la întâmplare.

În urma unei prime analize a trupului atacatorului a rezultat că acesta nu avea asupra lui explozibil.

Recomandari