Antena Căutare

Mărturiile din infern ale unei românce stabilite în Grecia: "Sunt foarte mulți morți, dar nu pot fi indentificați"

O româncă stabilită în Grecia a intervenit prin telefon în direct la Antena 3, unde a vorbit despre tragedia în care nu este exclus să-și fi pierdut viața și de-ai noștri. Mai multe incendii au mistuit localităţi întregi din Grecia, lăsând în urmă zeci de morți și sute de răniți.

O româncă stabilită în Grecia a intervenit prin telefon în direct la Antena 3, unde a vorbit despre tragedia în care nu este exclus să-și fi pierdut viața și de-ai noștri. Mai multe incendii au mistuit localităţi întregi din Grecia, lăsând în urmă zeci de morți și sute de răniți.

„Nu avem nicio informație, dar cred că este și prea devreme. În ceea ce privește numărul persoanelor dispărute, nu avem niciun număr exact. Știu că există români în zona respectivă. Există peste 60 de persoane decedate, mare parte dintre acestea nici nu au fost recunoscute de rude, deci nu se știe cine sunt persoanele decedate”, a spus Nina Ghiță, româncă stabilită în Grecia, potrivit sursei citate.

Ambasada României la Atena are în atenţie evenimentele legate de incendiile produse în Grecia şi încearcă să afle dacă sunt români printre persoanele afectate, până în prezent nefiind înregistrate solicitări de asistenţă consulară, a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Așa arată SFÂRȘITUL LUMII! "Au murit carbonizați în propriile mașini". Cadavrele zac pe străzile din Grecia... Imaginile șocante, ce au făcut înconjurul internetului! Tornadă uriașă, surprinsă în largul Mării Negre! Turiștii aflați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x