Antena Căutare

Siria: Autoritatile se lauda cu "operatiuni militare de succes", dupa masacrul de la Tremseh

Cei peste 200 de oameni care au murit joi intr-un sat din Siria in urma unui atac al armatei erau teroristi. Cel putin asta spune presa locala. Liderii comunitatii internationale nu cred, insa, aceasta varianta. Premierul turc a declarat ca atacul a fost comandat de un regim care trebuie rasturnat. Pana in acest moment numarul total al mortilor a depasit cifra de 17000, conform fortelor opozitiei.

Autoritatile de la Ankara spun despre masacrul comis vineri in satul Tremseh ca ar fi o tentativa de genocid. 220 de oameni, in mare parte civili, si-ar fi pierdut viata in urma acestui atac.

“Nu mai am ce spune despre Siria. Asemenea masacre josnice, asemenea tentative de genocid si asemenea violente inumane sunt pasii facuti de un regim care urmeaza sa cada”, a declarat premierul Turciei.

Cu toate acestea, un post de televiziune din Siria a anuntat ca atacul de la Tremseh a fost o misiune militara incheiata cu succes, care a avut drept tinte grupari teroriste. Aceeasi sursa sustine ca in cadrul operatiunii nu a fost ucis niciun civil.

Observatorii ONU din Siria au confirmat faptul ca, in Tremseh, a avut loc un atac violent impotriva oponentilor administratiei Assad. Astazi se vor intoarce la locul masacrului pentru a afla mai multe informatii.

foto: Hepta.ro

Franta: Autoritatile locale din Lyon au investit 300.000 de euro intr-o comunitate de tigani din Bihor... Franta si-ar putea deschide piata muncii pentru romani si bulgari ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x