Antena Căutare

Matteo Bruni, noul director al biroului de presă al Vaticanului

Vaticanul a anunţat joi numirea în funcţia de director al biroului său de presă a italianului Matteo Bruni, însărcinat până acum cu coordonarea operaţiunilor media şi vizitele papale, relatează AFP.

Matteo Bruni, în vârstă de 42 de ani, îi succede directorului interimar Alessandro Gisotti, care a anunţat joi că pleacă din funcţie, la şase luni după ce a fost numit în post.

”Această numire este, bineînţeles, o fericire pentru mine şi imi place să o văd ca pe un semn de stimă nu doar faţă de persoana mea, ci şi faţă de munca realizată împreună cu colegii mei în sala presei”, a declarat Bruni.

Noul director, al cărui post este considerat drept purtător de cuvânt al Vaticanului, este o figură cunoscută şi respectată de către reprezentanţii presei internaţionale, lângă care se află de zece ani de zile, în cadrul vizitelor pontificale.

Matteo Bruni ”cunoaşte perfect maşina şi a fost apreciat, de-a lungul anilor, pentru competenţele sale umane şi profesionale”, apreciază, într-un comunicat, Paolo Ruffini, conducătorul dicasterului (minister) Comunicării de la Vatican.

Sursa : news.ro

Șase militari uciși într-o ambuscadă organizată de un grup terorist... Putin este în favoarea unei ”restabiliri totale” a relaţiei cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x