Antena Căutare

Meciurile de box intre urangutani, atractie turistica in Thailanda

Parcul thailandez Safari World, din apropierea capitalei Bangkok, a devnit o populara atractie pentru turisti, gratie meciurilor de box intre urangutani organizate aici. Curiosii se aduna in incinta parcului pentru a privi cum doi urangutani isi petrec 30 de minute intr-un ring, schimband pumni in ceea ce incearca sa imite un meci de box

Cele doua primate sunt special antrenate sa se loveasca reciproc, spre amuzamentul publicului. Desi organizatorii pretind ca urangutanii au fost dresati sa simuleze knock-out-ul, activistii impotriva violentei fata de animale sustin ca acesta este un caz clar de cruzime impotriva respectivelor fiinte, scrie descopera.ro.

Aceste creaturi pasnice, pretend ei, nu se lupta pentru ca le face vreo placere, ci pentru ca au fost silite sa faca acest lucru si pentru ca, probabil, ar fi batute daca nu s-ar supune.

Guvernul thailandez a interzis meciurile de box intre urangutani in 2004 si, de aceea, este inca neclar cum acest show bizar este in continuare permis aici.

Sursa, text si foto: Jurnalul.ro

Papa Benedict al XVI-lea implineste astazi 83 de ani... Funeraliile presedintelui polonez ar putea fi amanate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x