Antena Căutare

Medicii din Italia, apel disperat în plină pandemie de coronavirus: "Mergem acasă la oameni ca soldații pe front. Nu mai e timp"

"Suntem obosiți, suntem puțini în spitale și pe teren. Mergem acasă la oameni ca soldații pe front", sunt doar câteva dintre vorbele dureroase spuse la unison de medicii din Italia, aflați într-o continuă luptă cu moartea, zi de zi, pentru a stopa pandemia de coronavirus.

Medicii din Italia, apel disperat în plină pandemie de coronavirus: "Mergem acasă la oameni ca soldații pe front. Nu mai e timp"
Apel lansat de medicii din Italia, în plină pandemie de coronavirus | askanews.it/

Un mesaj emoționant lansat de mai mulți infiermieri ai unui spital din nordul Italiei face înconjurul presei. "Nu mai este timp", strigă personalul medical din Peninsulă, care zilnic asistă la sute de morți ale victimelor coronavirusului.

Citește și:

„Nu mai putem! Să facă ceva cu noi”- Pacienți și medici, infectați cu coronavirus sau sănătoși, închiși la grămadă în Spitalul Gerota

Italia este cea mai afectată țară din Europa de Covid-19. 345 de oameni au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul oficial al epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ziua și sutele de decese în Italia din cauza coronavirusului

Numărul total de cazuri de coronavirus în Italia, cea mai grav afectată ţară din Europa, a crescut la 31.506 de la 27.980, o creştere cu 12,6%, cea mai mică rată de creştere înregistrată de la apariţia epidemiei în ţară pe 21 februarie.

Citește și: Cel puțin 20 de bătrâni infectați cu coronavirus, morți într-un azil din Madrid: „Au fost abandonați, lăsați să moară singuri”

Agenţia de Protecţie Civilă din Italia a anunţat marţi 345 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanţul epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi în această ţară, una dintre cele mai afectate din lume, relatează Reuters.

Ai certificat, ieși din casă. Nu? Stai înăuntru! Franța a implementat măsuri drastice în lupta împotriva coronavirusului... Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidenţiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x