Antena Căutare

Medicul lui Donald Trump dezminte zvonuri cu privire la dureri în piept ale preşedintelui

Medicul lui Donald Trump dezminte că preşedintele american, contrar anumitor informaţii, a suferit vreo durere în piept, într-un raport publicat în urma unei vizite medicale ”de rutină, care era prevăzută”, relatează AFP.

Miliardarul newyorkez, în vârstă de 73 de ani, a petrecut peste o oră, sâmbătă, la Spitalul Militar Walter Reed, în apropiere de Washington, la ”examene, analize şi discuţii” cu corpul medical, a precizat luni medicul preşedintelui Sean Conley într-un comunicat publicat de Casa Albă.

”În pofida anumitor speculaţii, preşedintele nu a resimţit vreo durere în piept şi nu a fost diagnosticat şi nici tratat de probleme urgente sau acute”, a precizat Sean Conley în comunicatul publicat de Casa Albă.

”Mai ales el nu a fost supus vreunui examen cardiac specific şi nici vreunei evaluări neurologice”, se arată în comunicat.

Potrivit unor zvonuri, examenul medical al lui Trump a fost neprevăzut şi a avut loc în urma unor dureri în piept, care pot fi semnul unor probleme cardiace.

”Din cauza incertitudinilor legate de program, informaţia cu privire la vizita sa a fost păstrată confidenţială”, afirmă doctorul Conley, citat în comunicat, în care sunt prezentate de asemenea detalii dspre nivelul colesterolului preşedintelui american.

La precedenta cizită, în februarie, Conley a stabilit că celebrul său pacient se afla ”într-o stare de sănătate foarte bună”.

Donald Trump, un amator de ”junk food”, dar nu şide exerciţii fizice, cântărea atunci 110 kilograme.

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Stephanie Grisham, a anunţat sâmbătă că preşedintele a profitat de un weekend liber pentru a efectua prima parte a vizitei sale medicale anuale, înaintea ”unui 2020 foarte ocupat”, în care încearcă să fie reales.

În 2018, medicul de atunci al lui Donald Trump, Ronny Jackson, a susţinut o conferinţă de presă neobişnuit de detaliată, în care a lăudat ”genele incredibile” ale magnatului în domeniul imobiliar.

La puţin timp după aceea, Donald Trump a vrut să-l promoveze pe medic la conducerea Departamentului Veteranilor, însă acesta a refuzat postul.

Sursa : news.ro

Prima audiere la CIJ cu privire la o plângere a Gambiei împotriva Myanmarului, pe care-l acuză de un genocid al rohingya... Camionul care a intrat pe podul surpat în râul Tarn, în sud-estul Franţei, un accident soldat cu doi morţi, cântărea de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x