Căutare Live

Medvedev, despre Fukushima: "Trebuie sa se spuna adevarul"

"Principala invatatura" pe care trebuie sa o tragem in urma catastrofelor de la Cernobil si Fukushima este ca "trebuie sa se spuna adevarul", a declarat presedintele rus, Dmitri Medvedev.

"Principala lectie este necesitatea de a spune adevarul oamenilor, pentru ca lumea este atat de fragila si noi suntem atat de interdependenti, incat orice tentativa de a ascunde adevarul se termina cu tragedii", a afirmat seful statului rus, potrivit AFP.

Medvedev va participa astazi la ceremoniile care marcheaza implinirea a 25 de ani de la explozia reactorului nr. 4 de la Cernobil, care a contaminat o mare parte a Europei.

La 26 aprilie 1986, reactorul nr. 4 de la Centrala de la Cernobil a explodat in timpul unui test dupa o eroare de manipulare, provocand emisii radioactive echivalente cu cel putin 200 de bombe de la Hiroshima si contaminand o mare parte din Europa.

Sursa: Jurnalul National

Transmisiuni de la civilizatii extraterestre, receptionate in SUA... Pakistan: Cel putin 13 morti, in urma unui atac asupra unui autobuz...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri