Antena Căutare

Megan Markle este însărcinată. Când vine barza în familia prințului Harry

Megan Markle este însărcinată. Când vine barza în familia prințului Harry. Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, vor deveni părinţi, au anunţat luni, reprezentanţii biroului de presă de la Palatul Kensington

Megan Markle este însărcinată. Când vine barza în familia prințului Harry
Familia regală | hellomagazine.com

Prințul Harry împreună cu soția sa Meghan așteaptă venirea pe lume a primului lor copil în primăvara anului 2019. Meghan Merkle este însărcinată. Cei doi proaspăt căsătoriți au anunțat vestea cea mare într-un comunicat de presă de la Palatul Kensington astăzi, 15 octombrie.

Fosta actriță americană Meghan Merkle în vârstă de 37 de ani și Prințul Harry în vârstă de 34 de ani s-au căsătorit în luna mai 2018 când a avut loc o ceremonie grandioasă la Castelul Windsor.

Ducele și ducesa de Sussex sunt foarte entuziasmați de aflarea venirii pe lume a primului lor bebeluș în primăvara anului 2019. Bebelușul va ocupa poziția a șaptea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Astăzi, după ce cuplul a făcut publică sarcina ducesei, Meghan și Harry și-au început primul turneu oficial în străinătate, prima lor vizită fiind în Sydney. Turneul este organizat în regiunea Pacificului și va dura 16 zile. Acesta include vizite în Noua Zeelandă, Tonga, Fiji și Australia.

Sursă foto: hellomagazine.com

CALAMITATE în Franța! Cel puțin șase oameni au MURIT într-o dezlănțuire fără precedent a naturii... Motivul pentru care Prințesa Diana își ținea privirea în pământ: “Am fost terifiată până aproape mi-am ieșit din minți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x