Antena Căutare

Meghan Markle a încurcat-o! Tatăl ei a făcut cea mai șocantă dezvăluire despre ea! Ce le-a oferit invitaților la prima ei nuntă este scandalos

Tatăl fostei actrițe americane Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, după ce s-a căsătorit cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a făcut o dezvăluire uimitoare despre fiica lui. Bărbatul a dezvăluit ce le-a oferit aceasta invitaților la prima ei nuntă, cu producătorul TV Trevor Engelson.

Tatăl fostei actrițe americane Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, după ce s-a căsătorit cu prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a făcut o dezvăluire uimitoare despre fiica lui. Bărbatul a dezvăluit ce le-a oferit aceasta invitaților la prima ei nuntă, cu producătorul TV Trevor Engelson.

Nunta lui Meghan Markle cu Trevor Engelson a avut loc în anul 2011, în Jamaica, în prezenta a 100 de oameni – familie și prieteni.

Potrivit tatălui ducesei, Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, aceasta le-a oferit invitaților săculeți cu marijuana, alături de câte o notă de la miri.

„Este ilegal, dar nu este așa o mare problemă în Jamaica. Este aproape ceva obișnuit acolo. Eu nu fumez marijuana și, din câte știu eu, nici Meghan nu o face”, a spus el.

Mariajul lui Meghan Markle cu Trevor Engelson a durat doar doi ani.

Relația lui Thomas Markle cu fiica lui s-a degradat după ce acesta a regizat alături de paparazii câteva fotografii cu el, înainte de nunta regală din mai. Apoi, acesta a suferit un infarct, motiv pentru care nu și-a mai condus fiica la altar, la capela St George din Windsor.

Prăpăd în Franța! Sute de oameni au fost arestați, inclusiv minori. Anunțul de ultimă oră al Parchetului de la Paris... Incredbil! Locul în care primești O CASĂ dacă te muți cu familia. Totul este gratis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x