Antena Căutare

Meghan Markle, scandal în familia regală! A înfuriat-o pe regină! „Suverana nu acceptă așa ceva pentru bebelușul Archie”

Meghan Markle ar fi stârnit un scandal în familia regală britanică, înfuriind-o pe regina Elisabeta a II-a, cu o decizie în privința bebelușului ei și al Prințului Harry. 

Meghan Markle ar fi stârnit un scandal în familia regală britanică, înfuriind-o pe regina Elisabeta a II-a, cu o decizie în privința bebelușului ei și al Prințului Harry.

La o lună de la nașterea lui Archie, Meghan Markle ar fi luat deja o decizie importantă în creșterea lui, dar hotărârea nu ar fi și pe placul reginei.

Suverana britanică nu ar fi de acord ca bebelușul Archie să fie vegan, după cum ar dori Meghan Markle, potrivit The Sun.

O sursă din apropierea familiei regale a dezvăluit că există tensiuni între ducii de Sussex și regină pe această temă.

„Să adopți o dietă vegană pentru un bebeluș nu este un lucru care să fie tolerat de regină”, a afirmat această sursă.

Chiar dacă Meghan Markle nu a declarat oficial că este vegană, surse din anturajul soției prințului Harry susțin că ducesa de Sussex mănâncă doar fructe și legume. Chiar și Prințul Harry ar consuma din ce în ce mai puțină carne.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pe 6 mai, când s-a născut fiul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Monstru cu chip de mamă! S-a dus în club cu bebelușul ei și s-a îmbătat criță! Dimineață, sora ei a avut un șoc. „Am înc... Le-a smuls unghiile copiilor ei și a filmat totul! Motivul pentru care i-a torturat pe cei mici este halucinant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x