Antena Căutare

Meghan Markle a iscat un nou scandal de proporții! Apare în fotografii compromițătoare! „Ea și prințul Harry sunt niște ipocriți!” - Foto

Fosta actriță americană Meghan Markle a iscat un nou scandal de proporții. Ducesa de Sussex și soțul ei, prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, au fost criticați dur, după ce au apărut în fotografii compromițătoare.

Fosta actriță americană Meghan Markle a iscat un nou scandal de proporții. Ducesa de Sussex și soțul ei, prințul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, au fost criticați dur, după ce au apărut în fotografii compromițătoare.

Mai exact, Meghan Markle a fost fotografiată ținându-l în brațe pe fiul ei, Archie, alături de prințul Harry, în timp ce aterizau pe Coasta de Azur. în cel de-al treilea zbor cu un avion privat, într-o săptămână.

Ducele și ducesa de Sussex au fost criticați pentru acest lux de care se bucură, în contextul în care amândoi și-au folosit influența pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice și a necesității protejării mediului înconjurător.

Meghan Markle a iscat un nou scandal de proporții! Apare în fotografii compromițătoare! „Ea și prințul Harry sunt niște ipocriți!” - Foto

Mai multe persoane, între care și membri ai Parlamentului, i-au numit pe ducii de Sussex „ipocriți”, amintindu-le că ar trebui să „conducă prin intermediul exemplului”.

Meghan Markle și prințul Harry au mai călătorit cu avioane private către Ibiza și Nisa, atrăgând critici.

Avionul Cessna de 12 locuri ce i-a dus miercuri pe ducii de Sussex din Spania în sudul Franței a ar fi emis de șapte ori mai mulre substanțe toxice decât o aeronavă comercială.

Emmanuel Macron îl primeşte pe Putin în calitate de ”vecin important” înaintea summitului G7... Atenţionare de călătorie emisă de MAE: Spania - Circulaţie restricţionată în zona transfrontalieră Biriatou, în perioada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x