Antena Căutare

Meghan Markle și Prințul Harry vor adopta un câine pentru copilul lor, Archie

Ducesa și ducele de Sussex își doresc ca micuțul Archie să crească având un prieten patruped loial. Iată ce decizie au luat Meghan Markle și Prințul Harry la botezul copilului lor.

Ducesa și ducele de Sussex își doresc ca micuțul Archie să crească având un prieten patruped loial. Iată ce decizie au luat Meghan Markle și Prințul Harry la botezul copilului lor.

Prințul Harry și ducesa de Sussex doresc să adopte un câine de la un adăpost de animale fără stăpân pentru micuțul lor, Archie. Ducele și ducesa de Sussex își doresc ca fiul lor să aibă un companion pe tot parcursul copilăriei, învățând de mic să fie responsabil. Mai mult decât atât, în acest mod, Archie va crește împreună cu un prieten loial.

Un prieten de nădejde pentru Archie

Planul a apărut după ce ducele și ducesa de Sussex l-au botezat pe Archie sâmbătă, 6 iulie. Meghan Markle urmează să viziteze centrele de salvare a câinilor fără stăpân din apropierea casei sale din Windsor pentru a alege un câine potrivit pentru Archie.

Din fericire, în casa Prințului Harry și a lui Meghan Markle, duci de Sussex, există deja doi câini, un labrador pe care l-au primit și un beagle salvat de la un adăpost. Cu toate acestea, Meghan vrea ca Archie să aibă propriul său câine.

O sursă regală ne indică: „Câinii de la adăposturi sunt o pasiune imensă a ducesei. Ea îşi doreşte să adopte unul, mai degrabă decât să cumpere un căţeluş. Meghan vrea într-adevăr un câine cu care Archie să-și poată asocia copilăria. Speră ca cei doi să aibă o legătură incredibilă. Aşa Archie o să aibă o mulţime de amintiri”. Mama sa, Doria, a încurajat-o pe ducesa de Sussex să mărească numărul de patrupede pe care le are în grijă la Sussex.

Meghan, patron spiritual la un adăpost

Meghan Markle este patronul spiritual al adăpostului de animale Mayhew. În luna ianuarie, ea a fost văzută îndrăgind o cățelusă din rasa Jack Russell pe carea numit-o Minnie, la centrul Mayhew din Kensal Green din nord-vestul Londrei.

Ducesa de Sussex, care era însărcinată în șase luni la acea vreme, a fost întrebată dacă a fost tentată să o ia pe Minnie acasă.
Meghan a răspuns: „Nu putem să luăm un alt câine înaintea copilului. Mâinile noastre sunt pline.„

Meghan suferise deja o dezamăgire atunci când s-a mutat în Marea Britanie din Toronto. Ea a fost nevoită să-l părăsească pe companionul său patruped Bogard, un Labrador-Shepherd. Medicii îi comunicaseră că este prea bătrân ca să călătorească.

Citește și:

Primul copil al Ducilor de Sussex, botezat la Castelul Windsor

Fiul prinţului Harry va fi botezat sâmbătă. Regina Elisabeta nu va participa la eveniment

Sursă foto: sheknows.com

Talibani şi reprezentanţi afgani se angajează la Doha să stabilească ”o foaie de drum a păcii”... CEDO condamnă Rusia cu privire la violenţe la care sunt supuse femeile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x