Antena Căutare

Melodiile trupei Metallica, folosite de armata americana pentru destabilizarea psihica a prizonierilor din Irak

Armata americana folosea melodiile trupei Metallica in procedura de interogare a prizonierilor din Irak. Scopul era de a infrange rezistenta psihica a acestora. Melodiile au fost schimbate la cererea membrilor formatiei.

Soldatul care l-a ucis pe Osama bin Laden a declarat ca la inceputul raboiului din Irak, militarii americani foloseau melodiile trupei Metallica pentru „a-i inmuia” pe prizonieri. Armata a incetat sa mai foloseasca piesele trupei de rock la cererea membrilor acesteia.

„Metallica a aflat acest lucru si a spus: . In gandul meu mi-am spus asa:

Nu a fost greu sa gaseasca o noua formatie ale carei piese aveau capacitatea de a infrange rezistenta psihica a prizonierilor. O trupa de rock metal crestin, Demon Hunter, a trimis cateva inregistrari armatei.

"Apoi, o trupa denumita Demon Hunter ne-a contactat si ne-a spus: . Ne-au trimis CD-uri si fragmente din inregistrarile lor. Am avut asupra mea o inregistrare cu Demon Hunter in fiecare misiune. Aveam una si atunci cand l-am impuscat pe bin Laden", a mai precizat militarul american.

Calvarul celor peste 4.000 de oameni de pe nava de croaziera avariata in Golful Mexic ar putea lua sfarsit... Un comerciant olandez, principalul suspect in scandalul carnii de cal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x