Antena Căutare

Mercenarii lui Gaddafi primesc 350 de euro pentru fiecare cadavru adus la Tripoli

Un membru al militiei lui Gaddafi, capturat in Zitan, a spus ca primesc aproape 350 de euro pentru fiecare cadavru adus la Tripoli, potrivit unui mesaj pe Twitter, relateaza BBC.

Fortele pro Gaddafi continua marti atacurile asupra rebelilor din mai multe orase din vest, au anuntat rebelii. Fortele lui Gaddafi ataca Zintan si incearca sa intre in oras folosind artileria grea, a spus un rebel din orasul de la 160 kilometri est de Tripoli, potrivit Al Jazeera.

Coalitia internationala, condusa de Statele Unite, Franta si Marea Britanie, a bombardat ieri orasul Sebha, situat la 750 de kilometri sud de Tripoli, un fief al tribului Guededfa al colonelului Gaddafi, a declarat un purtator de cuvant al Guvernului libian, citat de AFP.

El a precizat ca raidurile coalitiei au atins de asemenea, un "mic port de pescuit" la 27 de kilometri vest de Tripoli. El a adaugat ca aceste atacuri au facut "numeroase victime" in randul civililor, in special la "aeroportul civil" din Sirt, orasul natal al lui Gaddafi, la 600 de kilometri est de Tripoli.

Ibrahim a mai spus ca orasul rebel Misrata, situat la 200 de kilometri est de Tripoli, a fost "eliberat in urma cu trei zile", dar fortele regimului continuau sa caute "elemente teroriste".

Cel putin 40 de persoane au fost ucise ieri si peste 300 au fost ranite de tiruri ale fortelor loiale liderului libian, la Misrata, au afirmat anterior un purtator de cuvant al rebelilor si o sursa medicala din oras.

Un medic de la spitalul principal din Misrata a afirmat ca "numarul martirilor se ridica la 40 si al ranitilor la peste 300". "Inca mai primim" victime, a adaugat el.

Sursa: Jurnalul National

Radiatiile de la Fukushima au ajuns in Europa!... Roman acuzat in SUA ca si-a rapit, injectat si santajat sefa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x