Antena Căutare

Mesaj de tip mafiot primit de premierul Bulgariei

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a primit o scrisoare anonimă în care este ameninţat cu moartea, în plic fiind şi un glonţ, dar a explicat că nu se teme, subliniind că acestea sunt efectele campaniei împotriva corupţiei şi infracţionalităţii organizate

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a primit o scrisoare anonimă în care este ameninţat cu moartea, în plic fiind şi un glonţ, dar a explicat că nu se teme, subliniind că acestea sunt efectele campaniei împotriva corupţiei şi infracţionalităţii organizate.

Scrisoarea a fost primită la sediul Guvernului Bulgariei, în plic fiind o fotografie cu Boiko Borisov, un glonţ şi un text care conţinea ameninţări.

"Când colectezi trei miliarde de leva (1,5 miliarde de euro) de la grupările de contrabandă, sunt afectaţi indivizi care fac trafic cu ţigări, cu alcool, cu zahăr şi carne... Aşa se întâmplă când anulezi licitaţii în valoare de 1,7 miliarde", a spus Borisov, citat de site-ul Novinite.com.

"Pentru mine, ameninţările cu moartea nu sunt o surpriză, dat fiind că demit zilnic funcţionari publici", a subliniat premierul Bulgariei, citat de Mediafax.

Cancelar la coadă. Angela Merkel a poftit la cartofi părjiți... Viviana Grădinaru, cercetătoarea din România care va fi premiată de președintele SUA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x