Căutare Live

„Fiica mea a murit în timp ce ne împacheta cadourile de Crăciun”. Mesajul cutremurător al unei mame care și-a pierdut copilul în seara de Ajun

Avea 19 ani și se pregătea să pnă cadourile cumpărate pentru părinții ei sub bradul de Crăciun. Mama ei a găsit, fără suflare, prăbușită în camera ei. „Am înmormântat-o în hainele pe care le cumpărasem și pe care nu a apucat niciodată să le vadă”. Timpul nu vindecă rănile! Mesajul mamei care și-a pierdut unica fiică în seara de Ajun este răvășitor!

Lauren a murit în timp ce împacheta cadourile de Crăciun pentru părinții ei

Tragedia a lovit în Marea Britanie. Lauren Cayford avea 19 ani și suferea de epilepsie. În seara de Ajun, în 2018, după ce a mânca cu părinții ei, adolescenta le-a spus că mai avea de împachetat câteva cadouri. A urcat repede la ea în cameră, plină de entuziasm.

Douăzeci de minute mai târziu, părinții au găsit-o în pat, prăbușită peste cadouri, cu fața îngropată îm saltea. Tatăl ei a încercat să o resusciteze până la sosirea Ambulanței. Dar inima ei se oprise pentru totdeauna.

Astăzi, la un an după ce și-au pierdut fiica, cei doi părinți au găsit puterea de a-și spune povestea.

„Îi păstrăm și acum cadourile de anul trecut, nedesfăcute. Am îngropat-o într-o pijama verde de Crăciun pufoasă. Eu i-o cumpărasem și era sigură că i-ar fi plăcut foarte mult”, a povestit mama ei.

Nu, timpul nu vindecă orice rană! Când vine vorba de moartea unui copil, nimic nu îți poate alina o asemenea suferință.

„Lauren a murit fericită. Iubea Crăciunul.”

Însă moartea adolescentei a însemnat o nouă șansă la viață pentru alte trei peroase. Oameni pe care Lauren nu i-a cunoscut niciodată. Părinții ei au decis să îi doneze organele neafectate de criza epileptică ce a ucis-o.

„Tot restul lumii sărbătorea Crăciunul în timp ce noi ne luam rămas-bun de la fiica noastră. Donarea organelor nu a fost o alegere deloc dificilă. Lauren și-a trăit viața ajutându-i pe cei din jurul ei. Singura noastră bucurie este că sacrificiul ei a salvat alți trei oameni. Ea a fost miracolul lor de Crăciun”, a spus mama ei.

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko avertizează Moscova împotriva unei unificări forţate a celor două ţări... Un consilier pentru securitate naţională din SUA avertizează Marea Britanie în legătură cu riscurile implicate de folosi...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri