Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

„Fiica mea a murit în timp ce ne împacheta cadourile de Crăciun”. Mesajul cutremurător al unei mame care și-a pierdut copilul în seara de Ajun

Avea 19 ani și se pregătea să pnă cadourile cumpărate pentru părinții ei sub bradul de Crăciun. Mama ei a găsit, fără suflare, prăbușită în camera ei. „Am înmormântat-o în hainele pe care le cumpărasem și pe care nu a apucat niciodată să le vadă”. Timpul nu vindecă rănile! Mesajul mamei care și-a pierdut unica fiică în seara de Ajun este răvășitor!

Lauren a murit în timp ce împacheta cadourile de Crăciun pentru părinții ei

Tragedia a lovit în Marea Britanie. Lauren Cayford avea 19 ani și suferea de epilepsie. În seara de Ajun, în 2018, după ce a mânca cu părinții ei, adolescenta le-a spus că mai avea de împachetat câteva cadouri. A urcat repede la ea în cameră, plină de entuziasm.

Douăzeci de minute mai târziu, părinții au găsit-o în pat, prăbușită peste cadouri, cu fața îngropată îm saltea. Tatăl ei a încercat să o resusciteze până la sosirea Ambulanței. Dar inima ei se oprise pentru totdeauna.

Astăzi, la un an după ce și-au pierdut fiica, cei doi părinți au găsit puterea de a-și spune povestea.

„Îi păstrăm și acum cadourile de anul trecut, nedesfăcute. Am îngropat-o într-o pijama verde de Crăciun pufoasă. Eu i-o cumpărasem și era sigură că i-ar fi plăcut foarte mult”, a povestit mama ei.

Nu, timpul nu vindecă orice rană! Când vine vorba de moartea unui copil, nimic nu îți poate alina o asemenea suferință.

„Lauren a murit fericită. Iubea Crăciunul.”

Însă moartea adolescentei a însemnat o nouă șansă la viață pentru alte trei peroase. Oameni pe care Lauren nu i-a cunoscut niciodată. Părinții ei au decis să îi doneze organele neafectate de criza epileptică ce a ucis-o.

„Tot restul lumii sărbătorea Crăciunul în timp ce noi ne luam rămas-bun de la fiica noastră. Donarea organelor nu a fost o alegere deloc dificilă. Lauren și-a trăit viața ajutându-i pe cei din jurul ei. Singura noastră bucurie este că sacrificiul ei a salvat alți trei oameni. Ea a fost miracolul lor de Crăciun”, a spus mama ei.

Recomandari