Căutare Live

Mesajul unui băiețel care a fost lăsat fără un picior face înconjurul lumii! „Celui care mi-a făcut asta, am un singur lucru să-i spun”

Mesajul unui băiețel în vârstă de 9 ani care a fost lăsat fără un picior de o mină ce a explodat în apropiere de locuința lui din Yemen face înconjurul lumii. Copilul a dezvăluit ce vrea să devină când va fi mare.

Mesajul unui băiețel în vârstă de 9 ani care a fost lăsat fără un picior de o mină ce a explodat în apropiere de locuința lui din Yemen face înconjurul lumii. Copilul a dezvăluit ce vrea să devină când va fi mare.

Băiețelul Salah Al Wahbei de juca în apropierea locuinței lui din Yemen când a călcat pe o mină ce a explodat și l-a lăsat fără un picior.

Potrivit specialiștilor, în Yemen au fost plantate peste un milion de mine de teren.

„Nici măcar nu auzisem vreodată de mine de teren. Nu știam ce sunt. Alergam lângă casa mea alături de prietenii mei când am călcat pe una. Cred că sunt puțin curajos, dar celui care a plantat mina, am un singur lucru să-i spun: Nu îl urăsc. Vreau doar să îmi trăiesc viața. Vreau să mă fac doctor”, a spus băiețelul care a rămas fără un picior.

În prezent, băiețelul trăiește alături de fratele lui mai mare, în vârstă de 18 ani, într-o cameră aflată în apropiere de spitalul la care Salah este tratat. Pentru a ajunge acasă la părinții lor, cei doi trebuie să facă o călătorie de trei ore cu un autobuz. Familia lor încearcă să supraviețuiască muncind la o fermă.

„Salah este foarte curajos și progresează foarte bine. Acum poate merge destul de bine cu piciorul său protetic”, a spus medicul care se ocupă de copil.

Aproximativ 20.000 de oameni sunt uciși anual de cele aproximativ 110 milioane de mine de teren plantate în lume.

Cutremur de 7,7 grade pe Richter, în Papua Noua Guinee! A fost emisă o alertă! Ce ar putea urma... Un grup de copii a distrus o mașină, pe stradă, ca să se răzbune pe trei adulți! Momentul a fost filmat – Video...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri