Antena Căutare

Mexic - 19 oameni ucişi într-un schimb de focuri între membri ai unor carteluri rivale

Nouăsprezece oameni au fost ucişi într-un schimb de focuri între grupări ce ţin de două carteluri de droguri din statul mexican Chihuahua, fiind cel mai sângeros astfel de incident de anul acesta, potrivit autorităţilor.

Mexic - 19 oameni ucişi într-un schimb de focuri între membri ai unor carteluri rivale
Mexic

„Sunt două grupări criminale care se luptă pentru rute de trafic de droguri spre Statele Unite”, a declarat pentru Reuters procurorul statului Chihuahua, Cesar Peniche.

Forţele de securitate au găsit, vineri seară, 18 trupuri în Madera, iar un bărbat rănit a murit mai târziu la spital.

Au fost confiscate 18 arme de foc, două vehicule şi două grenade, se mai arată în comunicatul emis de autorităţi sâmbătă. Cercetările continuă.

Presa locală a raportat că bărbaţii aparţineau unor grupuri ce au legături cu cartelurile Juárez şi Sinaloa, informaţii confirmate şi de Peniche.

Preşedintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a declarat vineri că violenţele între grupările criminale persistă, în ciuda epidemiei de Covid-19, care a izbucnit în ţară în ultima lună.

Anul trecut, într-o răfuială violentă care a avut loc în timpul zilei, trei femei şi şase copii din comunitatea mormonă au fost ucişi în statul mexican Sonora.

Sursa: News.ro

Belgia - Numărul persoanelor vindecate de Covid-19 a depăşit, pentru prima dată, pe cel al bolnavilor internaţi... Regina Elisabeta a II-a, mesaj istoric pentru britanici: „Dacă rămânem uniţi şi hotărâţi, vom învinge această boală. Ne ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x