Antena Căutare

Mexic: 49 de cadavre decapitate si mutilate, gasite pe o sosea

49 de cadavre decapitate, cu mainile si picioarele taiate, au fost descoperite, duminica, in saci de plastic, pe marginea unei sosele din nordul Mexicului. Macelul a fost revendicat de una dintre cele mai temute grupari criminale mexicane, Los Zetas.

Corpurile, 43 de barbati si sase femei, au fost depozitate intr-un loc cu trafic intens, in apropiere de orasul Cadereyta, la circa 30 de kilometri de Monterrey, cea de-a treia metropola ca marime a Mexicului si capitala regiunii Nuevo Leon.

Conform autoritatilor locale, victimele au murit de cel putin 1-2 zile, ceea ce inseamna ca nu au fost asasinate si mutilate in locul in care au fost gasite.

De asemenea, specialistii au explicat ca mafiotii le-au taiat mainile pentru face aproape imposibila identificarea cadavrelor fara teste ADN. Iar anchetatorii au declarat ca, cel mai probabil, a fost vorba despre o reglare de conturi intre clanurile mafiote si nu despre un atac intreptat impotriva civililor. Ei nu exclud ca victimele sa fie imigranti.


Foto: m.ctv.ca

Accident aviatic in Nepal: 13 morti... VIDEO! Spectacol ecvestru, dedicat Jubileului Reginei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x