Antena Căutare

Mexic şi Brazilia au raportat o creştere record a numărului de decese înregistrate în decurs de 24 de ore

Mexic şi Brazilia au raportat miercuri o creştere record a numărului de decese înregistrate în decurs de 24 de ore, relatează The Guardian.

Autorităţile sanitare mexicane au raportat 1.092 de decese miercuri, dublu faţă de cel mai mare număr înregistrat până acum.

În ceea ce priveşte contaminările, a fost înregistrat, de asemenea, un vârf - aproximativ 4.000.

Ministrul adjunct al Sănătăţii, Hugo Lopez-Gatell, a atribuit această creştere a cifrelor raportate noului comitet organizat pentru identificarea bolnavilor şi deceselor provocate de Covid-19.

Mexic, a doua cea mai mare economie din America Latină, a înregistrat în total 101.238 de cazuri şi 11.729 de decese, iar autorităţile au spus că numărul real este de fapt mai mare.

Autorităţile braziliene au raportat miercuri 1.350 de decese cauzate în ultimele 24 de ore de noul coronavirus. În prezent, bilanţul este 32.548.

Numărul total al contaminărilor se apropie de 600.000, la doar patru zile după ce a atins pragul de jumătate de milion.

Oficialii continuă reluarea activităţii în marile oraşe, inclusiv Sao Paulo şi Rio de Janeiro, cele mai afectate de epidemie.

La nivel mondial, de la depistarea noului coronavirus la finalul anului trecut în Wuhan (China), au fost înregistrate peste 6,51 milioane de cazuri şi mai mult de 386.000 de decese, potrivit datelor Johns Hopkins University.

Sursa : news.ro

Judecător: Apple trebuie să fie judecată pentru acuzaţiile că a ascuns în mod fraudulos scăderea cererii de iPhone-uri... Donald Trump a renunţat la mobilizarea armatei împotriva manifestanţilor din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x