Antena Căutare

Mexic: Un roman a fost arestat, dupa ce in stomacul sau au fost detectate capsule cu droguri

Un roman a fost arestat de autoritatile mexicane dupa ce in stomacul sau au fost detectate capsule cu droguri. Barbatul in varsta de 27 de ani se afla pe aeroportul din Mexico City cand a acuzat dureri puternice in stomac. El a fost dus la spital, iar in urma unei radiografii, a reiesit ca avea zece capsule, fiecare de cate 100 de grame. Politia a fost anuntata, iar barbatul, care se afla in continuare in spital, se afla sub paza si va fi cercetat pentru posesie de stupefiante.

Rudele romananului sunt disperate. Din momentul in care a ajuns in mainile autoritatilor mexicane, nu au mai putut vorbi cu el. Oamenii se tem acum pentru viata lui, mai ales ca una dintre capsulele cu stupefiante s-a spart in stomacul sau.

Barbatul a inghitit zece capsule cu cate 100 de grame de heroina fiecare si apoi a incercat sa se urce intr-un avion cu destinatia Amsterdam. In aeroportul din Mexico City insa a inceput sa se simta rau si a fost dus la sptial.

Acolo medicii au descoperit imediat motivul pentru care romanul acuza dureri. Una dintre capsule cu stupefiante s-a spart.

Vestea a cazut ca un trasnet peste logodnica tanarului, care stia ca acesta este la munca in Irlanda. De atunci nici ea, nici parintii lui Vlad n-au mai reusit sa stea de vorba cu acesta.

Romanul este cercetat acum de autoritatile mexicane pentru posesie de droguri si, cel mai probabil, va ajunge intr-o inchisoare din aceasta tara.

The Guardian, despre referendum: Romania, in fata unui test al democratiei... Siria: Cartiere din orasul Alep, mitraliate din elicoptere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x