Antena Căutare

UPDATE! Michael Schumacher rămâne în comă indusă! Reacţia medicilor după a doua operaţie

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher duce cea mai importantă luptă din viaţa sa, la spitalul din Franţa unde este internat.

UPDATE | 31.12.2013 | 12:30 | Într-o conferinţă de presă, susţinută la spitalul unde Michael Schumacher este internat, medicii care se ocupă de marele campion din Formula 1 au declarat că starea pacientului a suferit o uşoară îmbunătăţire, insuficientă însă pentru a putea fi trasă o concluzie. "Este în continuare în stare critică, dar după a doua operaţie şi după tomografia din această dimineaţă am remarcat o evoluţie pozitivă. Nu putem spune că a scăpat de pericol, dar am mai câştigat ceva timp în această luptă. Michael este în continuare în comă indusă şi va rămâne aşa atât timp cât va fi nevoie", a fost poziţia medicilor.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher duce cea mai importantă luptă din viaţa sa, la spitalul din Franţa unde este internat.

Septuplul campion mondial a suferit o operaţie pe creier şi este în comă, după accidentul pe care l-a suferit la schi.

Medicii care îl îngrijesc spun că starea fostului sportiv este gravă şi evită să vorbească despre şansele de supraviețuire ale sportivului.

Jurnaliştii şi fanii au făcut de gardă în faţa spitalului din Grenoble, unde este internat Michael Schumacher. Au aşteptat veşti despre starea fostului campion de Formula 1, care a fost spitalizat ieri, după un accident la schi.

”A suferit un traumatism cranian sever şi era în comă când a fost adus, aşa că a fost nevoie de o intervenţie neurochirurgicală. Starea lui este, în continuare, gravă”, a declarat directorul spitalului din Grenoble.

Mass-media din Franţa scriu că, peste noapte, Schumacher a suferit o a doua operaţie pe creier. Medicii îl monitorizează non-stop, dar au avertizat deja că nu vor da publicităţii fiecare modificare a stării celebrului pacient. Un motiv în plus ca fanii lui Schumi, dar şi foştii săi colegi din Marele Circ să fie îngrijoraţi.

Michael Schumacher se afla pe o pârtie din staţiunea franceză Meribel când a suferit accidentul. Schia alături de fiul său de 14 ani şi de câţiva amici. Martorii spun că fostul campion de Formula 1 a căzut şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Deşi purta casă de protecţie, impactul a fost atît de grav, încât germanul şi-a pierdut cunoştinţa. Salvatorii l-au transportat cu elicopterul până la un spital din apropiere. Medicii de acolo l-au transferat la Spitalul Universitar din Grenoble, care este mai bine echipat pentru astfel de cazuri.

Autocar cu români, în flăcări pe o autostradă din Ungaria... Primii români în căutare de muncă au ajuns în Anglia. Cum au fost întâmpinați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x