Antena Căutare

Michelle Obama, modalitate inedita de a promova o dieta sanatoasa

Michelle Obama, Prima Doamna a Americii, va lansa, in luna septembrie, un  CD cu muzica rapp, intitulat “Songs for healthier America”, ce are ca scop promovarea campaniei pentru reducerea obezitatii in randul copiilor americani

Ei bine, nu va ganditi ca sotia presedintelui Obama s-a transformat in cantareata, ci va rosti numeroase discursuri motivationale, alaturi de staturi hip-hop, indemnandu-i pe tinerii americani sa faca miscare. Printre vedetele care se vor alatura campaniei se numara Jordin Sparks, Ashanti, Run DMC, Doug E. Fresh si Monifah. De asemenea, acestia apar in clipuri razand si dansand alaturi de copii.

Cantecele alese vorbesc de la sine, avand titluri ce exprima mesaje clare, precum: U R what you eat (Esti ceea ce mananci), Veggle luy (Iubire vegetariana). Sunt doar cateva exemple de melodii prin care Michelle si-a dorit sa-i convinga pe adolescenti sa manance sanatos.

Prima Doamna isi dedica timpul liber de ani intregi, pentru a-i face pe adolescenti sa adopte un stil de viata sanatos, astfel incat rata de obezitate infantila sa scada.

Albumul contine 10 videoclipuri, ce au fost deja inregistrate, gata pentru a fi distribuite in liceele din New York, si este rezultatul colaborarii cu un ONG, ce poarta numele de Partnership for a Healthier America. In plus, pe parcursul anului scoalar. CD-ul va fi distribuit in principalele orase din SUA.

VIOLENTE LA CAIRO: Cel putin 17 morti in urma confruntarilor de strada... Constructia extravaganta a chinezului, demolata. Va ramane fara “varful de munte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x