Căutare Live

Michelle Obama va lansa la jumătatea lunii ianuarie, pe platforma video a Instagram, serialul „A Year of Firsts”

Michelle Obama a anunţat că va lansa la jumătatea lunii ianuarie, pe platforma video a Instagram, IGTV, serialul „A Year of Firsts”.

Fosta primă doamnă a Statelor Unite îşi doreşte ca prin acest nou serial să inspire tinerii spre a urma cursuri universitare, prin prezentarea experienţelor unor studenţi în primul an.

Ea a colaborat pentru această producţie cu ATTN:, companie media online. Serialul va avea şase episoade, va debuta la jumătatea lunii ianuarie şi se va încheia în iunie 2020.

„Ştiu cât de intimidant poate fi saltul spre facultate şi urmărirea visurilor privind educaţia”, a transmis Obama. „Din acest motiv sunt atât de mândră de aceşti studenţi. Prin împărtăşirea poveştilor lor, îi ajută pe alţii să vadă că toată lumea experimentează suişurile şi coborâşurile primului an de facultate şi ei formează o comunitate de sprijin pentru cei care au parte de provocări similare”.

Serialul „A Year of Firsts” este produs de ATTN: în parteneriat cu Reach Higher, organizaţie înfiinţată de Michelle Obama în timpul petrecut la Casa Albă. Reach Higher este acum parte din Common App, organizaţie non-profit preocupată de echitatea şi integritatea procesului de admitere în universităţile americane.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Guvernul lui Sebastian Kurz şi al Verzilor, instalat la putere în Austria...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri