Căutare Live

Microsoft actualizează termenii privind confidenţialitatea datelor în serviciile cloud, pe fondul unei investigaţii a Uniunii Europene

Microsoft a anunţat luni că îşi actualizează termenii provind confidenţialitatea datelor în contractele comerciale de servicii cloud, după ce autorităţile de reglementare ale Uniunii Europene au constatat că acordurile cu instituţiile UE nu protejează datele în conformitate cu legislaţia comunitară, transmite Reuters.

În luna aprilie, autoritatea UE de reglementare în domeniul confidenţialităţii datelor, EDPS, a deschis o investigaţie pentru a analiza dacă contractele Microsoft cu Comisia Europeană şi alte instituşii ale UE respectă reglementările referitoare la protecţia datelor. În luna octombrie, EDPS şi-a exprimat îngrijorarea referitoare la complianţa contractelor cu Microsoft.

”Vom creşte responsabilităţile noastre pentru protejarea datelor, pentru un subset de procesări pe care le efectuează Microsoft atunci când oferă servicii pentru companii”, a anunţat Microsoft într-un comunicat publicat pe site-ul propriu.

Compania americană, singurul furnizor major de servicii cloud care va oferi astfel de termeni în spaţiul economic european şi dincolo de acesta, va pune la dispoziţie noile prevederi clienţilor din sectorul public şi clienţilor corporativi de la începutul anului 2020.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Niciun reprezentant al opoziţiei nu a fost ales în scrutinul legislativ din Belarus...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri