Antena Căutare

Mihai Ghimpu: Mai bine alegeri anticipate, decat din nou cu Voronin la guvernare

Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova a declarat, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, ca ar fi mai bine sa fie organizate alegeri anticipate, decat sa ajunga din nou Vladimir Voronin la guvernare.

Partidul Liberal este dispus la compromisuri pentru a reface Alianta pentru Integrare Europeana, a declarat presedintele formatiunii, Mihai Ghimpu.

El apreciaza insa ca ar fi mai bine sa fie organizate alegeri anticipate, decat sa ajunga din nou liderul comunistilor, Vladimir Voronin, la guvernare, relateaza PRO TV Chisinau, citat de Mediafax.

Ghimpu mai spune ca intelege foarte bine oferta facuta de Partidul Comunistilor (PCRM) Partidului Democrat (PDM), dar exclude cu vehementa posibilitatea ca PL sa voteze o coalitie de centru-stanga.

Presedintele interimar al Republicii Moldova si-a mai exprimat speranta ca pana pe 25 decembrie va fi creata alianta de guvernare din care vor face parte Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), PDM si PL.

Sustinatorii WikiLeaks lovesc in platile online din Romania... Mihai Ghimpu: Mai bine alegeri anticipate, decat Voronin la guvernare din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x