Antena Căutare

Mii de masini au fost abandonate in depozitele din Grecia din cauza crizei!

Criza are urmari tot mai ciudate in Grecia! Sute de masini de lux si alte vehicule pe patru si doua roti, confiscate de stat, ruginesc in depozite, deoarece nu mai are cine sa le vanda. Daca ar fi scoase la licitatie, si-ar gasi destui cumparatori, dar agentia care avea aceasta sarcina a fost desfiintata, pentru a se face economii.

Organizatia pentru Administrarea Bunurilor Publice, cunoscuta de toti grecii sub initialele ODDY, detine uriase depozite in toata tara. Aici, printre autobuze vechi si vehicule de politie ciuruite de gloante, se pot vedea masini de lux aproape noi, capturate de la traficanti de droguri sau alti raufacatori. Pe vremuri, cei mai buni clienti ai Organizatiei erau politicienii, amatori de masini sclipitoare la pret redus. Totul s-a schimbat, insa, dupa ce ODDY a inceput sa raporteze pierderi tot mai mari, in timp ce numarul salariatilor ramanea acelasi sau chiar crestea. Pana la urma, la cererea finantatorilor internationali, guvernul a hotarat sa desfiinteze Organizatia, inlocuita cu o simpla directie din minister.

Dar reorganizarea a paralizat functionarea agentiei, iar licitatiile au fost sistate chiar in momentul in care guvernul are nevoie disperata de bani. Optimist, directorul noii versiuni a ODDY spera ca-si va putea relua activitatea luna viitoare, cand doreste sa vanda un iaht de lux si mai multe nave de transport.

Povestea unei romance spulberate pe o trecere de pietoni din New York ar putea schimba legea in SUA... Catalanii vor sa se rupa de Spania! Ei cer independenta regiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x