Antena Căutare

Mii de persoane manifestează la Barcelona pentru unitate şi împotriva declarării independenţei Cataloniei

Mii de persoane manifestează, duminică, la Barcelona pentru unitate şi împotriva declarării independenţei Cataloniei, informează ABC.

Mii de persoane manifestează, duminică, la Barcelona pentru unitate şi împotriva declarării independenţei Cataloniei, informează ABC.

Manifestaţia are loc la apelul Societăţii Civile Catalane, sub sloganul "Toţi uniţi - Catalonia este Spania".

Demonstraţia vine a doua zi după cea de la Madrid, de sâmbătă, din piaţa Colon, unde mii de oameni au ieşit în stradă tot pentru unitatea Spaniei şi apărarea Constituţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Membrii Parlamentului regional al Cataloniei au adoptat vineri - cu 70 de voturi la zece şi două abţineri - o moţiune prin care înfiinţează Republica catalană.

După adoptarea moţiunii de către parlamentul catalan, premierul spaniol Mariano Rajoy a destituit Guvernul regional, a dizolvat Parlamentul catalan şi a convocat alegeri regionale anticipate la 21 decembrie.

Imagini şocante. Video-ul cu o mamă care îşi târăşte copilul pe stradă face înconjurul lumii. Ce explicaţie a dat femeia... Ministerul pentru Românii de Pretutindeni: Situația românilor din Catalonia este urmărită cu maximă atenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x