Antena Căutare

ALERTĂ! Milioane de oameni, printre care și români, în pericol IMINENT! „Chiar în acest moment...”

Omenirea se confruntă cu un pericol extrem de mare și serviciile secrete au început să fie în alertă. Informațiile ce au ieșit recent la iveală ne demonstrează că milioane de oameni din întreaga lume, printre care și românii, se află într-o situație fără precedent.

Omenirea se confruntă cu un pericol extrem de mare și serviciile secrete au început să fie în alertă. Informațiile ce au ieșit recent la iveală ne demonstrează că milioane de oameni din întreaga lume, printre care și românii, se află într-o situație fără precedent.

Posibilitatea unui atentat terorist cu arme chimice sau biologice este tot mai aproape, a avertizat marţi ministrul britanic al securităţii, Ben Wallace, relatează Reuters.

'Văd comploturi unde singura limită a ambiţiei adversarilor noştri este imaginaţia lor', a declarat Ben Wallace, în cadrul unei conferinţe pe probleme de securitate la Londra.

'Chiar în acest moment, teroriştii continuă să exploreze noi modalităţi de a ne ucide pe străzile noastre: armele chimice şi biologice sunt tot mai aproape. Ei au dezvoltat şi au lucrat la un arsenal mai bun. Trebuie să fim pregătiţi pentru ziua în care străzile noastre ar putea fi vizate', a mai spus oficialul britanic.

Anul trecut, Marea Britanie a fost ţinta a cinci atacuri teroriste soldate cu 36 de morţi, dintre care patru au fost comise de militanţi islamici. În plus, poliţia britanică a declarat că alte 17 planuri de atentat au fost împiedicate, iar nivelul de ameninţare la nivel naţional rămâne la 'sever', adică un atac este considerat foarte probabil.

ALERTĂ! Milioane de oameni, printre care și români, în pericol IMINENT! „Chiar în acest moment...”

'Aceste lucruri au fost folosite pe câmpul de luptă şi ce a fost folosit pe câmpul de luptă va fi în cele din urmă adaptat pentru a fi utilizat în interiorul unei ţări', a declarat la rândul său Neil Basu, şeful poliţiei antiteroriste britanice, întrebat în legătură cu declaraţiile lui Wallace despre armele chimice şi biologice.

'Aşadar, cred că el (Wallace) este la fel de îngrijorat pe cât sunt şi eu, şi cred că acest gen de ameninţări trebuie luate foarte în serios şi trebuie să ne asigurăm că avem pregătirile necesare pentru a face faţă acestei situaţii', a mai spus şeful poliţiei antiteroriste britanice.

Serviciile de securitate britanice, la fel ca şi celelalte din Europa, s-au declarat îngrijorate în legătură cu persoanele plecate din Marea Britanie pentru a lupta în numele Statului Islamic în Irak şi Siria şi care s-au întors în ţară având cunoştinţe dobândite pe câmpurile de luptă din aceste ţări, arată cei de la Agerpres.

Wallace a afirmat că aproximativ 900 de britanici au plecat să lupte în Siria şi Irak, iar jumătate dintre aceştia s-au întors în ţară, în timp ce circa 150 au fost ucişi.

(VIDEO) Pedeapsă scandaloasă într-o școală. O elevă, obligată să ia un CIOCAN și să lovească!... Omenirea se pregătește pentru un FENOMEN unic! NASA a avertizat! Ce se va întâmpla...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x