Căutare Live

Militarii germani protesteaza la adresa lui Angela Merkel

Peste 120.000 de carti postale care includ caricaturi referitoare la Angela Merkel au ajuns joi la biroul cancelarului german in semn de protest fata de reducerea unor bonusuri de Craciun pentru soldati si personalul civil din armata federala, informeaza agentia spaniola de stiri EFE

Potrivit jurnalistilor, cartile postale au fost realizate de aproximativ 40% dintre angajatii militari si civili din armata germana. Ulrich Kirsch, seful Asociatiei Fortelor Armate, a apreciat ca participarea masiva la acest protest arata "cat de mare este frustrarea" in randurile Fortelor Armate si a semnalat ca "multi" considera ca reducerea este "incredibila" si reprezinta "o frauda".

Masura de reducere a bonusurilor de Craciun pentru lucratorii din armata germana, aprobata in 2006 pentru o perioada de aplicare de cinci ani, a fost prelungita recent in contextul pachetului de masuri de austeritate aprobat de guvernul federal.

Sursa: jurnalul.ro

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Armata germana protesteaza fata de reducerea bonusurilor de Craciun...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri