Căutare Live

Ministru, bătaie ca în filme, într-un restaurant! Și-a dat demisia! „Am greșit! Sunt om!”

Ministrul slovac al mediului, Laszlo Solymos, a demisionat, joi, după ce a fost implicat într-o bătaie ca în filme, miercuri, într-un restaurant, în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Ilustrație.

Laszlo Solymos ar fost implicat împreună cu fratele său într-o altercaţie într-un restaurant chinezesc din centrul Bratislavei, au informat poliţia şi media locale.

Ministrul a fost arestat sub acuzaţia că ar fi atacat personalul restaurantului şi ar fi vandalizat o parte din mobilier, poliţia informând că un angajat a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

Comunicatul poliţiei nu precizează identitatea celui arestat, dar, potrivit Agerpres, site-ul Pluska.sk a scris în cursul nopţii că Laszlo Solymos a fost persoana în cauză.

Presa citează martori potrivit cărora un bărbat aflat în stare evidentă de ebrietate a protestat în momentul arestării, spunând „Sunt ministrul mediului!”.

Premierul slovac Peter Pellegrini l-a convocat joi dimineaţă pe Solymos, membru al partidului Most Hid al etnicilor maghiari, şi i-a cerut să prezinte scuze în mod public.

Ministrul şi-a anunţat demisia imediat după discuţie, dar a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor.

„Am greșit. Sunt om”, a spus ministrul, precizând că are unele probleme personale și recunoscând că a avut un comportament nepotrivit.

Ministrul și-a cerut scuze față de proprietarii restaurantului și față de toți oamenii afectați de comportamentul lui, precum și față de familia și colegii lui. A spus că este pregătit să suporte consecințele.

Procesul destituirii lui Trump - Senatorii americani, criticaţi pentru că au adormit şi s-au jucat în timpul audierilor... Comisia şi Consiliul europene semnează acordul Brexitului şi deschid calea ratificării textului în Parlamentul European...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x