Antena Căutare

Atentat cu bombă la Senat! O senatoare a fost rănită după ce o bombă ascunsă într-o carte a explodat

O senatoare a fost grav rănită după ce a deschis o carte în care se afla ascunsă o bombă! Ce răni a suferit femeia

O senatoare a fost grav rănită după ce a deschis o carte în care se afla ascunsă o bombă! Ce răni a suferit femeia

Citlalli Hernández, senatoarea mexicană din partidul de guvernământ Mişcarea pentru Renaştere Naţională (Morena), a suferit, miercuri, arsuri semnificative în urma exploziei unei bombe primite sub forma unei cărţi la biroul său parlamentar din Ciudad de Mexico, a transmis EFE.

"Mă simt bine și puternică. Condamn în totalitate acest act violent și intimidator care s-a petrecut în biroul meu", a declarat senatoarea pe contul său de Twitter.

În urma incidentului, senatoarea şi-a exprimat convingerea că revoluţia de conştiinţă şi schimbarea din ţară trebuie realizate „în mod pașnic”.

Senatul mexican a informat Parchetul General în vederea investigării cazului. Surse din Parlament au relatat presei locale că senatoarea Hernandez a primit marţi un pachet în formă de carte, iar miercuri, când l-a deschis, s-a produs o mică explozie şi o flacără i-a deteriorat hainele şi i-a ars o sprânceană, potrivit libertatea.ro.

Israelul se întoarce la vot la 17 septembrie, a doua oară în cinci luni, după ce Parlamentul s-a autodizolvat... O adolescentă de 18 ani, găsită moartă în cadă de mama sa! Detaliul șocant pe care l-au descoperit medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x