Antena Căutare

Miracol! Un baietel de 8 ani a supravietuit accidentului aviatic din Libia

UPDATE 17.10: Un baiat olandez de opt ani este singurul supravietuitor al catastrofei aviatice din Libia, in care un avion al companiei Al Afriqiyah s-a prabusit la Tripoli. Potrivit autoritatilor libiene, copilul a suferit mai multe fracturi si a fost supus unei interventii chirurgicale, lucru confirmat si de o purtatoare de cuvant a Ministerului olandez de Externe. 103 persoane, dintre care 61 de olandezi, au fost ucise in accidentul de avion, conform ultimului bilant.

Un avion comercial s-a prabusit la Tripoli, in Libia. Toti cei 94 de pasageri si cei 11 membri ai echipajului au murit.

Cursa "Afriqiyah Airways" de la Johannesburg trebuia sa aterizeze pe aeroportul din Tripoli la ora locala 06.10. Avionul s-a prabusit insa in apropierea aeroportului, in timpul manevrelor de aterizare, informeaza BBC.

Oficialii aeroportului din Tripoli au anuntat ca, potrivit primelor date, toti cei 105 oameni aflati la bordul aparatului si-au pierdut viata.

Canada: O familie intreaga a murit ingropata in casa... VIDEO Masini strivite sub un zid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x