Antena Căutare

Ups! A căzut pe scenă și a rămas fără sutien! Moment jenant pentru Miss Belgia 2020, în direct! VIDEO

Câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Belgia 2020 a căzut pe scenă și a rămas fără sutien, în timpul evenimentului ce a fost transmis în direct în această țară.

Ups! A căzut pe scenă și a rămas fără sutien! Moment jenant pentru Miss Belgia 2020, în direct! VIDEO
Miss Belgia 2020 a căzut pe scenă și a rămas fără sutien.

Celine Van Ouytsel, în vârstă de 23 de ani, a căzut în timp ce cobora câteva trepte, pe scenă, în timpul prestigiosului eveniment.Tânăra și-a pierdut echilibru și a căzut în genunchi.

De parcă nu era suficient, tânăra, studentă la o facultate de Drept, și-a pierdut și sutienul în timpul acestui incident. Piesa de lenjerie intimă a căzut lângă ea, pe scenă.

Tânăra, al cărei cont de Instagram este urmărit de 72.000 de persoane, s-a ridicat și a lăsat incidentul jenant în urmă. „A trebuit să mă ridic din nou, așa cum suntem nevoiți să facemj de atâtea ori în viață”, a spus ea, mai târziu, într-un interviu.

În ciuda acestui incident, Celine Van Ouytsel a fost declarată câștigătoarea concursului de frumusețe, preluând titlul de Miss Belgia de la Elena Castro Suarez.

”Spiderman”-ul francez Alain Robert escaladează Turnul Total din cartierul financiar La Défense, în semn de susţinere a ... Românii din Australia iau viață de la capăt. O lume sfârşită încearcă să renască din cenuşă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x