Antena Căutare

Mitt Romney se retrage din viata politica daca nu va fi ales presedinte al SUA

Mitt Romney se va retrage din viata politica in cazul in care nu va fi ales presedinte al Statelor Unite, a declarat chiar sotia candidatului republican intr-un interviu pentru emisiunea "The View" a postului ABC, relateaza AFP.

Ann Romney a declarat ca daca nu sotul sau nu va castiga alegerile de pe 6 noiembrie, cuplul se va retrage din viata publica.

"Absolut. El nu va candida din nou si nici eu", a declarat Ann Romney cand prezentatorul a intrebat-o daca o infrangere in alegerile prezidentiale ar insemna sfarsitul carierei politice a sotului ei. Ann Romney a declarat ca i-a fost dificil sa il lase pe sotul ei sa isi incerce norocul a doua oara, dupa esecul inregistrat in alegerile prezidentiale din 2008.

"Este o perioada dificila", a declarat ea despre presiunea din cadrul campaniei electorale si publicitatea negativa afisata de ambele tabere. "Nu mi-ar placea sa traiesc aceste lucruri din nou. A fost o decizie foarte dura pentru mine sa il las sa revina", a adaugat ea. "Dar am sisimtit ca sotul meu poate oferi ceva unic americanilor", a subliniat sotia candidatului republican.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Primul interviu acordat de nepotul liderului nord-coreean: „Visez la unificare”... Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen, amanata pentru februarie 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x