Antena Căutare

Moarte transmisa de BBC: Bolnav de cancer, filmat pana la ultima suflare!

Peste doua zile, BBC va transmite momentul in care Gerald, bolnav de cancer in faza terminala, moare acasa, inconjurat de familie si alte rude.



"Moartea este o parte importanta a experientei umane, iar transmiterea sfarsitului lui Gerald vrea sa-i faca pe oameni sa inteleaga ce se intampla cu corpul atunci cand nu mai este capabil sa functioneze in mod corespunzator", a declarat un purtator de cuvant al BBC.

Michael Mosley, prezentatorul de la BBC, a declarat ca "este important să nu ne rusinam sa vorbim despre moarte si sa o aratam atunci cand este nevoie".

Postul de televiziune BBC este acuzat ca va difuza aceasta inregistrare socanta doar pentru rating, insa reprezentantii se apara spunand ca documentarul face parte dintr-o serie de episoade din ciclul "Inside the human body" (Inauntrul corpului uman), care a starnit multe controverse.

Transmisia vine la numai o saptamana dupa ce postul respectiv a mai fost acuzat de difuzarea unui documentar despre sinuciderea asistata a unui britanic care suferea de o afectiune cerebrala.

Citeste si Jurnalul

FOTO: dailymail.co.uk

Roma ar putea fi lovita, maine, de un cutremur devastator... Cutremur de 7,1 pe scara Richter in Oceanul Pacific...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x