Antena Căutare

Momentul în care o maşină este înghiţită de lava unui vulcan, în Hawaii. Un locuitor speriat a filmat totul (VIDEO)

Vulcanul Kilauea, cel mai activ din arhipelagul Hawaii, intrat din nou în faza eruptivă, face ravagii. Mii de persoane au fost evacuate din zonele locuite ale insulei pentru a fi ferite de orice pericol, potrivit ABC News.

Vulcanul Kilauea, cel mai activ din arhipelagul Hawaii, intrat din nou în faza eruptivă, face ravagii. Mii de persoane au fost evacuate din zonele locuite ale insulei pentru a fi ferite de orice pericol, scrie ABC News.

Mai multe imagini dramatice au fost surprinse de un locuitor. Pe filmare se poate observa cum lava fierbinte a vulcanului Kilauea se apropie de zonele rezidenţiale, înghiţind o maşină parcată pe șosea.

Vulcanul Kilauea de pe Insula Mare (Big Island) din Hawaii a erupt joi, forţând locuitorii din zonă să îşi părăsească casele. Erupţia a avut loc după ce pe insulă s-au produs o serie de cutremure, printre care unul cu magnitudinea 5 la ora 10.30 a.m., a informat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (U.S. Geological Survey - USGS).

Circa 10.000 de persoane au primit ordin de evacuare după ce responsabili de la Protecţia Civilă au raportat că "vapori şi lavă au ieşit printr-o fisură în zona Mohala Street". Potrivit autorităţilor, erupţia ar putea conţine "concentraţii potenţial letale de dioxid de sulf".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Panică în Gara Bruxelles-Midi în urma unui incident armat! Un bărbat a tras un foc de armă și a fugit! Poliția nu a prin... Revoltător! Ce a pățit o profesoară musulmană din Berlin, după ce a intrat la cursuri cu vălul pe cap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x