Antena Căutare

Momentul în care un bărbat a deschis focul într-un bar! Cinci persoane au murit pe loc, iar șase au fost rănite

Cinci oameni au murit și alți șase au fost răniți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din Acapulco, Mexic. 

Cinci oameni au murit și alți șase au fost răniți, după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-un bar din Acapulco, Mexic.

Deocamdată polițiștii au arestat un singur suspect în acest caz. Este vorba despre Uriel, un bărbat care a fost depistat pozitiv pentru reziduuri de praf de armă. De asemenea, la scurt timp de la tragedie, a apărut o filmare în care este surprins momentul atacului.

Citește și: Sinucidere la metrou, pe magistrala. Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în fața trenului

În imaginile făcute publice se poate vedea cum un bărbat a deschis focul asupra unor persoane care făceau parte dintr-un clan rival. În urma atacului, cinci oameni au murit, iar șase au fost răniți.

Totul s-a petrecut într-un bar popular din Acapulco, Mexic, acesta fiind situat pe bulevardul de coasă al orașului, o zonă care este cunoscută a fi extrem de periculoasă.

Citește și: Împuşcături într-o şcoală din SUA, la câțiva kilometri de locul în care s-a produs masacrul de la Columbine! Cel puţin două persoane au fost rănite

Conform autorităților, tragedia a fost rezultatul unui război dus între două bande care impozitează întreprinderile locale din Acapulco.

A decedat preşedintele tunisian Béji Caïd Essebsi, a anunţat preşedinţia statului african... Franţa, Marea Britanie şi Germania îşi vor ”coordona” mijloacele militare în zona Golfului Persic, fără să le suplimente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x