Antena Căutare

Momentul în care un bloc de șapte etaje se prăbușește într-o clipă! Zeci de oameni, prinși sub dărâmături (VIDEO)

Cel puțin două persoane și-au pierdut viețile, iar altele sunt date dispărute după ce un bloc de șapte etaje s-a prăbușit în orașul Fortaleza, Brazilia. 

Cel puțin două persoane și-au pierdut viețile, iar altele sunt date dispărute după ce un bloc de șapte etaje s-a prăbușit în orașul Fortaleza, Brazilia.

Incidentul dramatic a avut loc marți, în orașul Fortaleza, care este situat în nord-estul Braziliei.

La fața locului s-au deplasat de urgență numeroase echipaje medicale, de pompieri și de poliție. Din păcate, aceștia n-au mai putut să facă nimic pentru două persoane, care și-au pierdut viețile. Alte zece sunt date dispărute.

Citește și: Un bloc cu șase etaje s-a prăbușit, precum o ”cutie de chibrituri”! Locuitorii, îngroziți de zgomotul care a cuprins clădirea în câteva secunde

De asemenea, șapte oameni au fost salvați de sub dărâmături de echipele de intervenție.

”Opt persoane au fost scoase de sub dărâmături. Din nefericire, una era moartă. Sunt alte zece persoane pe care familiile lor nu au reuşit să le localizeze”, a explicat jurnaliştilor colonelul din serviciul de pompieri Cleyton Bezerra.

Camerele de supraveghere au surprins momentul prăbușirii imobilului, iar în imagini se poate vedea cum clădirea înaltă de șapte etaje s-a transformat rapid într-un morman de ciment.

Citește și: Etajul unui bloc din centrul Capitalei s-a prăbuşit din senin. Deşi e vechi de 130 de ani, blocul periculos n-a fost consolidat

Cauzele prăbuşirii nu au fost stabilite deocamdată. Acest caz nu este, însă, singular în Brazilia. În urmă cu șase luni, în aprilie 2019, 24 de persoane au murit în prăbuşirea a două imobile construite ilegal într-o favela din Rio de Janeiro, ca urmare a ploilor torenţiale.


Statele Unite au efectuat un atac informatic în Iran, după atacurile împotriva instalaţiilor petroliere ale Arabiei Saud... Un mort şi persoane date dispărute în nord-estul Braziliei, în urma surpării unui imobil...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x