Live acumFilm: Prizonieri
Prime Time 20:00Antitalent

Momentul în care un bloc de șapte etaje se prăbușește într-o clipă! Zeci de oameni, prinși sub dărâmături (VIDEO)

Cel puțin două persoane și-au pierdut viețile, iar altele sunt date dispărute după ce un bloc de șapte etaje s-a prăbușit în orașul Fortaleza, Brazilia. 

Cel puțin două persoane și-au pierdut viețile, iar altele sunt date dispărute după ce un bloc de șapte etaje s-a prăbușit în orașul Fortaleza, Brazilia.

Incidentul dramatic a avut loc marți, în orașul Fortaleza, care este situat în nord-estul Braziliei.

La fața locului s-au deplasat de urgență numeroase echipaje medicale, de pompieri și de poliție. Din păcate, aceștia n-au mai putut să facă nimic pentru două persoane, care și-au pierdut viețile. Alte zece sunt date dispărute.

Citește și: Un bloc cu șase etaje s-a prăbușit, precum o ”cutie de chibrituri”! Locuitorii, îngroziți de zgomotul care a cuprins clădirea în câteva secunde

De asemenea, șapte oameni au fost salvați de sub dărâmături de echipele de intervenție.

”Opt persoane au fost scoase de sub dărâmături. Din nefericire, una era moartă. Sunt alte zece persoane pe care familiile lor nu au reuşit să le localizeze”, a explicat jurnaliştilor colonelul din serviciul de pompieri Cleyton Bezerra.

Camerele de supraveghere au surprins momentul prăbușirii imobilului, iar în imagini se poate vedea cum clădirea înaltă de șapte etaje s-a transformat rapid într-un morman de ciment.

Citește și: Etajul unui bloc din centrul Capitalei s-a prăbuşit din senin. Deşi e vechi de 130 de ani, blocul periculos n-a fost consolidat

Cauzele prăbuşirii nu au fost stabilite deocamdată. Acest caz nu este, însă, singular în Brazilia. În urmă cu șase luni, în aprilie 2019, 24 de persoane au murit în prăbuşirea a două imobile construite ilegal într-o favela din Rio de Janeiro, ca urmare a ploilor torenţiale.